Locaties

Onze Laguna Beach Family Camps bevinden zich op bijzondere en kleinschalige plekken, altijd in de buurt van strand of water en zijn te herkennen aan een klein tikkie festivalsfeer.

Family Camp Uitgeest

Meteen aan de rand van het Uitgeestermeer op Erfgoedpark De Hoop vind je ons stijlvolle Laguna Beach Family Camp Uitgeest. Alle Family Lodges hebben hier eigen privé-sanitair, steigerhouten bedden en een fraaie complete inrichting. Ons camp is omringd door water, we hebben een mooie zwemplas, een jachthaven met bootverhuur en een surfstrand. Een ‘eigen plek op het Noordzeestrand’ zit in de zomervakantie in het programma, je bent dan exclusief welkom op Laguna Beach in Camperduin op slechts iets meer dan een half uurtje rijden.

Voor kinderen is er veel te ontdekken op en rondom het park. De jongsten vermaken zich bij één van de speeltuinen op het park, terwijl iets oudere kids kunnen volleyballen of voetballen op het grote grasveld bij de ingang. In de warme zomermaanden is het zwemmeertje aan het park een veilige plek om rustig in het water te spelen.

Van Pasen t/m de herfstvakantie open voor weekenden, midweken en weken
24 royale plekken, van 4 t/m 8 persoonstenten, luxe ingericht, glamping to the max!
Elke tent heeft zijn eigen Sup & Paddle
Restaurant Krelis met terras op ons terrein
Dagje strand natuurlijk bij Laguna Beach

Family Camp Öland (Zweden)

Op het populairste en zonnigste vakantie-eiland van Zweden, Öland, opende Laguna Beach Family Camps in de zomer van 2021 haar poort in het charmante kustdorp Mörbylånga aan de Oostzee. Het is niet alleen de zes kilometer lange brug die Öland fysiek scheidt van de rest van Zweden, het is ook de unieke natuur en het milde klimaat die dit eiland onderscheidend maken van de rest van het land. Het toeristische eiland biedt naast ons camp genoeg leuke uitstapjes voor een complete vakantie, gezien de ligging is je vakantie bij ons ook goed te combineren met een verblijf op het vasteland van Zweden.

Öland is het nummer één zonnig vakantie-eiland van Zweden
30 glampingplekken op ons eigen Ölands Camping Resort
Strandje, haventje en zwemsteiger aan de Oostzee
Tikkie festilvalsfeer
Nederlands team aanwezig