Locaties

Onze locaties bevinden zich op bijzondere en kleinschalige plekken, vaak in de buurt van strand of water, in mooie natuur en zijn te herkennen aan een klein tikkie festivalsfeer.

Family Camp Öland (Zweden)

Op het populairste en zonnigste vakantie-eiland van Zweden, Öland, opende Laguna Beach Family Camps in de zomer van 2021 haar poort in het charmante kustdorp Mörbylånga aan de Oostzee. Het is niet alleen de zes kilometer lange brug die Öland fysiek scheidt van de rest van Zweden, het is ook de unieke natuur en het milde klimaat die dit eiland onderscheidend maken van de rest van het land. Het toeristische eiland biedt naast ons camp genoeg leuke uitstapjes voor een complete vakantie, gezien de ligging is je vakantie bij ons ook goed te combineren met een verblijf op het vasteland van Zweden.

Öland is het nummer één zonnig vakantie-eiland van Zweden
30 glampingplekken op ons eigen Ölands Camping Resort
Strand, haven en zwemsteiger aan de Oostzee
Tikkie festivalsfeer
Nederlands team aanwezig

Laguna Beach Family House Rødvig
(Sjaelland-Denemarken)

Rødvig is een kleine vissersplaats aan de oostkust van Sjælland, zo’n 80 kilometer ten zuiden van Kopenhagen. 

Rødvig ligt aan de krijtrotsen van Stevns Klint, een natuurgebied dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat en ons Laguna Beach Family House staat daar bovenop! Dit bijzondere stuk kustlijn is een must-see tijdens je verblijf op Sjælland.

Je kunt in ons Laguna Beach Family House ook  één nachtje overnachten (indien beschikbaar) op doorreis naar/van ons Laguna Beach Family Camp op Öland in Zweden. Neem hiervoor op de heenreis dan de korte overtocht van Puttgarden (D) naar Rødby (DK). Bij aankomst in Denemarken ben je er dan binnen anderhalf uur.

Ons huis ligt bovenop de klif
Prachtige achtertuin met zeezicht
Tof ingerichte family rooms
Suppen en zwemmen naast ons huis
Slechts 80km van Kopenhagen