FAQ

Algemeen

Wanneer de reservering langer dan zes weken vooraf is geldt:

  • De betaling van 50% van de reissom dient binnen vijf werkdagen na de boeking te zijn voldaan, anders vervalt de reservering.
  • De betaling van de resterende 50% dient zes weken voor aankomst te zijn voldaan.


Wanneer de reservering binnen zes weken voor aankomst wordt gemaakt geldt:

  • De betaling van de volledige reissom dient binnen vijf werkdagen na de boeking te zijn voldaan, anders vervalt de reservering.

Tot en met één maand van te voren kan je je reservering bijna gratis annuleren. De boekingsfee van 25 euro houden wij voor het gedane administratieve werk.  

Indien we jullie door verregaande reisbeperkingen niet kunnen ontvangen in Zweden, proberen we jullie boeking in overleg met jullie te verplaatsen naar één van onze locaties in Nederland. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan krijg je je geld teruggestort. We retourneren het gehele bedrag minus de boekingsfee van 25 euro. 

Nee, onze Family Camps zijn autovrij. Bij elk Family Camp is een gratis parkeerplaats waar gasten hun auto kunnen parkeren. Daarnaast zijn er bolderkarren om de bagage van de auto naar de tent te verplaatsen

Barbecueën is alleen toegestaan op gas of elektra. Kolen barbecues zijn niet toegestaan, tenzij op vaste aangegeven plekken (verschilt per locatie).

Huisdieren zijn niet toegestaan in de tenten op ons Family Camp in Zweden.

Vanaf 2022 is het een vakantielabel van Dutchen Group en ‘Laguna Beacher’ van het eerste uur, Mark van Ierssel. De Jongens uit Schoorl zijn de founding fathers en blijven voor altijd de oprichters.

Accommodaties

Het is mogelijk om vanaf 16.00 uur in te checken.

De check out is om uiterlijk 11.00 uur in de ochtend.

Helaas niet. Wij verhuren in Öland (Zweden) extra tentjes die je erbij kunt boeken. Hier staan twee bedden in en is er beddengoed en een lampje. 

In de tenten is in principe alles wat je nodig hebt, zie hiervoor het kopje Accommodatie.

Activiteiten

Op de pagina ‘Activiteiten’ vind je een overzicht van alle activiteiten die per locatie worden aangeboden. Dit verschilt per locatie.

Er is veel materiaal beschikbaar waarover alle gasten beschikking hebben en soms loopt de planning via de receptie. Dat verschilt per locatie. Per saldo kan iedereen altijd en overal wel meedoen. Alle deelname aan de activiteiten is op eigen risico. 

Er is een verdeling tussen ‘inclusief in de reissom’ en ‘niet in de reissom’. Kijk hiervoor onder het kopje Activiteiten. Dit verschilt per locatie.