Activiteiten

Naast een sfeervolle glamping biedt Laguna Beach Family Camps ook een activiteitenprogramma voor een actieve gezinsvakantie. Deels zit dit programma inclusief in de reissom. Per locatie is het aanbod verschillend. Daarnaast biedt de omgeving van de parken ook nog het nodige voor leuke uitstapjes of activiteiten om te ondernemen.

Laguna Beach Family Camp Öland (Zweden)

In Mörbylånga hebben we op ons camp een eigen strandje. Hier liggen dagelijks de sup’s, kano’s en kajaks te wachten voor vrij gebruik voor onze gasten. Natuurlijk staan ook onze eigen strandstoelen voor je klaar. Neem ook gerust een verfrissende plons vanaf de zwemsteiger op loopafstand, daar vind je ook een zwemvlonder in zee. Vanaf de receptie kun je een twee uur durende speurtocht door de omgeving ondernemen en in het dorp zelf kun je een 9-holes Disc Golf parcours spelen (discs, speluitleg en scorekaarten liggen bij de receptie). Bij mooi weer rollen we eens per week de stormbaan uit en als de avond valt spelen we zo nu en dan een spannend potje weerwolven met de kids.   

Al dit bovenstaande is inbegrepen in de reissom.

Ons team ter plaatse kan je ook informatie geven over fietsverhuur in het dorp en over Kitesurf-lessen bij de lokale kiteschool. In de zomervakantie organiseren we wekelijks een barbecue-avond op ons camp. In het dorp is een fonkelnieuwe Padel-baan waarvoor je online kunt reserveren. Materiaal kun je gratis meenemen vanaf de receptie, de baan kun je huren.

Als uitje in de omgeving is het zuidelijkste puntje van het eiland (met Vuurtoren Långe Jan) een goede tip, het stadje Färjestaden is vlakbij en ook het natuurpark Stora Alvaret. Als dagtripje met de auto is de hoofdstad van Öland, Borgholm, een bezoekje waard, goed te combineren met een kijkje bij de zomerresidentie van de Zweedse Royals, Slott Solliden. Op het noordelijk deel van Öland weten we ook nog een paar heerlijke stranden voor je. Tot slot is de grootste stad in de buurt, Kalmar (over de brug), ook zeer zeker de moeite waard met het prachtige Kalmar Slott en een authentieke binnenstad als mooie bezienswaardigheden.

Laguna Beach Family House Rødvig (Sjaelland-Denemarken)

Inbegrepen in je verblijf is het gebruik van onze watersportspullen. Wetsuits, surfboards, sup’s, kajaks, kano’s liggen voor jullie klaar. Vanuit de tuin kun je de trap af naar het (kiezel)strand waar je zo het water op stapt om naar het dorp te paddlen of vanaf het water de prachtige krijtrotsen te bewonderen. In het dorp zelf is een fijn zandstrand waar je ook lekker kunt liggen en zwemmen.

Je kunt je eigen grill avond organiseren met de aanwezige BBQ in de sfeervolle tuin met een tikkie festivalsfeer en zeezicht!

Naast ons huis start de wandeling over Stevns Klint, Unesco werelderfgoed. Geniet van de prachtige uitzichten, de bijzondere stranden, de mooie natuur, de oude kalksteengroeve en het kerkje dat nog net op de rotsen staat.

In de omgeving kun je naar het Camp Adventure om de 45m hoge bostoren te beklimmen. Hier is tevens een cool klimpark.

De stad Køge heeft een middeleeuwse binnenstad waar de straten met keien zijn geplaveid. Op het marktplein Tovet staan veel gebouwen uit de zeventiende en achttiende eeuw. Twee keer per week is er op dit plein een markt, waar je lekkere lokale producten kunt kopen. Denk aan Deense broodjes, kazen en andere verse producten. Verder zijn er tal van musea, kerken en een prachtig oud kasteel.

De hoofdstad Kopenhagen ligt op één uur rijden. Perfect voor een dagtripje, je kunt ook vanuit ons dorp met de trein. Het oude station ligt op 500m lopen.