Activiteiten

Naast een sfeervolle glamping biedt Laguna Beach Family Camps ook een activiteitenprogramma voor een actieve gezinsvakantie. Deels zit dit programma inclusief in de reissom. Per locatie is het aanbod verschillend. Daarnaast biedt de omgeving van de parken ook nog het nodige voor leuke uitstapjes of activiteiten om te ondernemen.

Laguna Beach Family Camp Öland (Zweden)

In Mörbylånga hebben we op ons camp een eigen strandje. Hier liggen dagelijks de sup’s, kano’s en kajaks te wachten voor vrij gebruik voor onze gasten. Natuurlijk staan ook onze eigen strandstoelen voor je klaar. Neem ook gerust een verfrissende plons vanaf de zwemsteiger op loopafstand, daar vind je ook een zwemvlonder in zee. Vanaf de receptie kun je een twee uur durende speurtocht door de omgeving ondernemen en in het dorp zelf kun je een 9-holes Disc Golf parcours spelen (discs, speluitleg en scorekaarten liggen bij de receptie). Bij mooi weer rollen we eens per week de stormbaan uit en als de avond valt spelen we zo nu en dan een spannend potje weerwolven met de kids.   

Al dit bovenstaande is inbegrepen in de reissom.

Ons team ter plaatse kan je ook informatie geven over fietsverhuur in het dorp en over Kitesurf-lessen bij de lokale kiteschool. In de zomervakantie organiseren we wekelijks een barbecue-avond op ons camp. In het dorp is een fonkelnieuwe Padel-baan waarvoor je online kunt reserveren. Materiaal kun je gratis meenemen vanaf de receptie, de baan kun je huren.

Als uitje in de omgeving is het zuidelijkste puntje van het eiland (met Vuurtoren Långe Jan) een goede tip, het stadje Färjestaden is vlakbij en ook het natuurpark Stora Alvaret. Als dagtripje met de auto is de hoofdstad van Öland, Borgholm, een bezoekje waard, goed te combineren met een kijkje bij de zomerresidentie van de Zweedse Royals, Slott Solliden. Op het noordelijk deel van Öland weten we ook nog een paar heerlijke stranden voor je. Tot slot is de grootste stad in de buurt, Kalmar (over de brug), ook zeer zeker de moeite waard met het prachtige Kalmar Slott en een authentieke binnenstad als mooie bezienswaardigheden.