Wij houden de maatregelen en adviezen van de overheid goed in de gaten en zullen onze Family Camps hier volledig op inrichten. Er is genoeg sanitair aanwezig en dit zal ook regelmatig schoongemaakt worden. Daarnaast wordt er ook bij de activiteiten rekening gehouden met de geldende maatregelen en adviezen van de overheid.
De aanbetaling voor de reservering bedraagt 50% van het gehele bedrag, de factuur hiervoor zal na de reservering verstuurd worden. 6 weken voor aankomst zal de restfactuur verstuur worden.
Tot en met 1 maand van te voren kan je je reservering gratis annuleren. Daarna gelden de voorwaarden van de Recron.
Nee, onze Family Camps zijn autovrij. Bij elk Family Camp is een gratis parkeerplaats waar gasten hun auto kunnen parkeren. Daarnaast zijn er bolderkarren om de bagage van de auto naar de tent te verplaatsen.
Barbecueën is alleen toegestaan op gas of elektra. Kolen barbecues zijn niet toegestaan.
Nee, huisdieren zijn niet toegestaan op onze Family Camps.

Accommodaties

Het is mogelijk om vanaf 16.00 uur in te checken.
De uitcheck is voor 10.00 uur in de ochtend.
Helaas niet. Wij verhuren extra tentjes die je erbij kunt boeken. Hier staan twee bedden, een nachtkasje en een lampje in
In de tenten is in principe alles wat je nodig hebt, van bedden tot lakens. Kookgerei en een gaspitje zijn ook aanwezig in de tent.
Indien we jullie niet kunnen ontvangen in Zweden, proberen we jullie boeking te verplaatsen naar een van onze locaties in Nederland. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan krijg je je geld teruggestort. We retourneren het gehele bedrag, indien we u door corona niet kunnen ontvangen op de glamping. Als de overheid binnen 1 maand vóór aanvang een negatief reisadvies heeft gegeven, kunnen wij 70% van de reserveringswaarde retourneren.
Het is niet mogelijk om met een eigen tent of caravan/camper bij ons te komen op de Family Camps. Wij hebben allemaal ingerichte accommodaties die gehuurd kunnen worden.

Activiteiten

Op de pagina ‘Activiteiten’ vind je een overzicht van alle activiteiten die per locatie worden aangeboden.
Wij streven er naar om iedereen altijd mee te kunnen laten doen met de activiteiten. Er zullen dus ook per activiteit mogelijk verschillende tijdsblokken aangeboden worden. Dit heeft te maken met maximale groepsgroottes voor activiteiten.
De uitcheck is voor 10.00 uur in de ochtend.
Nee! Alle activiteiten zitten bij de prijs inbegrepen.
Onze instructeurs zijn opgeleid door de Reddingsbrigade Nederland en zijn ook volwaardig lifeguard. Dit zorgt ervoor dat wij een veilige omgeving kunnen creëren tijdens de activiteiten. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de VeBON, dit is de belangrijkste brancheorganisatie voor buitensportondernemers. De VeBON waarborgt de kwaliteit van haar leden door middel van kwaliteitseisen te toetsen van instructeurs, materialen (Tüv) en bedrijfsprocessen.