Locaties

Bij Laguna Beach Family Camps vier je vakantie op bijzondere plekken. Ideale locaties voor avontuurlijke en actieve familievakanties.

Accommodaties

Allemaal grote en volledig ingerichte tent-accommodaties geschikt voor het hele gezin. Per locatie verschillen onze accommodaties. 

Activiteiten

Actie, chillen en family-fun! We hebben het allemaal. We hebben per locatie een uitgebreid activiteitenprogramma speciaal voor gezinnen.

Sfeervolle glampings en huizen op bijzondere plekken

Onze locaties bevinden zich op bijzondere en kleinschalige plekken, vaak in de buurt van strand of water, in mooie natuur en zijn te herkennen aan een klein tikkie festivalsfeer.

Wij zijn er speciaal voor gezinnen met kinderen. De vakantie zit vol met avontuurlijke activiteiten, waaronder golf- en/of windsurfen, (sunset) suppen, yoga, kanovaren, bootcamp, maar ook filmavonden, kampvuren en weerwolven terwijl de avond valt… 

Op het strand of aan het water hebben we een eigen plek waar onze gasten welkom zijn, waar de activiteiten starten en de strandstoelen en hangmatten klaar staan om lekker te relaxen.

Op elk family camp is een sfeervol terras met grilplaats en/of goed restaurant in de buurt of rijdt er een foodtruck naar binnen voor een borrel of een diner.

Laguna Beach Family Camps is in 2020 spontaan begonnen in Schoorl en inmiddels uitgegroeid tot een nieuwe manier van vakantie vieren voor gezinnen. Het dankt haar naam aan de enige lagune van Nederland die in Schoorl op het strand ligt.

Laguna Beach Family Camps Uitgeest 2022

Laguna Beach Family Camps Öland 2022

Laguna Beach Family Camps Öland 2021

Laguna Beach Family Camps Schoorl 2020